Juhász Katalin
okleveles pszichológus,
klinikai gyermekszakpszichológus,
felnőtt-gyermek hipnoteraputa vagyok.
asgf


Köszönöm, hogy felkeresett honlapomon! Kérem, tekintse meg bemutatkozásom és tevékenységem rövid leírását!

Tanulmányaimat az ELTE pszichológia szakon, nappali tagozaton végeztem 1978-ban.

A diploma megszerzése után évekig az egészségügyben, felnőtt pszichiátriai osztályon dolgoztam. A gyermekeimmel otthon töltött „gyes-es” évek után - a gyermeknevelésben szerzett saját élményeimet is kamatoztatva - a gyermekpszichológia területén helyezkedtem el. A gyakorlatban eltöltött néhány év után klinikai gyermekpszichológiából szakvizsgáztam. Közben több módszerspecifikus képzésen vettem részt. A megtanult módszerek felnőttek és gyermekek esetében egyaránt jól hasznosíthatóak, így sikerült a terápiás lehetőségeim tárházát bővítenem. (relaxáció-autogén tréning, pszichodráma, tinédzserügyelet, játékterápia, művészetterápia, baba-mama terápia )

Egyre inkább olyan módszert kerestem, melynek segítségével akár a feltáró, akár a terápiás folyamatot lerövidíthetném a klienseim részére, hisz mindenkinek kevés az ideje, illetve fontos számukra, hogy mihamarabb megoldódjanak gondjaik. A hipnoterápia lett ez a módszer, melyet mind a gyermekek mind a felnőttek esetében jól tudok alkalmazni. Az ELTE Magyar Hipnózis Egyesületénél szereztem a hipnoterapeutai képesítésemet, majd az NLP módszerével tovább finomítottam ismereteimet.

Végzettségeim:

  • 1978 okleveles pszichológus – ELTE, nappali tagozat
  • 1991 klinikai gyermekszakpszichológus – Orvostovábbképző Intézet, szakvizsga
  • 1995 tinédzser ügyelet – Saját Úton Alapítvány (Dr. Lust Iván)
  • 2005 hipnoterapeuta vizsga – Magyar Hipnózis Egyesület, akkreditált módszerspecifikus képzés
  • 2001 baba-mama terápia -akkreditált módszerspecifikus képzés Dr.Molnár Irén
  • 2007 NLP – Aktív Transz NLP Hungária Egyesület, akkreditált módszerspecifikus képzés

A szakmában eltöltött 30 év tapasztalata és az elért eredmények remélhetőleg további lehetőséget nyújtanak számomra a minél szakszerűbb segítségadásra.

Munkámat minden esetben a pszichológus etika és a titoktartás szabályai szerint végzem, az egyéni vállalkozói igazolványomba bejegyzett 869001 egyéb eü. tevékenység, valamint a 45897/08-09/2008 sz. és a 38/2010 sz. ÁNTSZ működési engedélyek alapján.

Vissza a lap tetejére

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

webdesign: juhaszmatyas@gmail.com